afb-led-vluchtweg-aanduiding-elegant
afb-led-vluchtweg-aanduiding-elegant afb-vluchtwegaanduiding-elegant-faserail-1 afb-picto-elegant

Downloads : technical modifications reserved

specificaties led vluchtwegaanduiding elegant (pdf)

LED vluchtwegaanduiding. Elegant. Continuschakeling/noodschakeling

Onze elegante noodverlichting ‘s armaturen zijn geschikt voor opbouw, waarbij eenvoudige montage het sleutelwoord is. De PC vlamdovende behuizing met de elektronische componenten wordt compleet op het plafond gemonteerd. De benodigde Europese pictogrammen, met een leesbaarheidsafstand tot 20 meter, zijn bijgevoegd. Het armatuur is voorzien van een onderhoudsarme NiCd batterij, welke bij het wegvallen van de netspanning onmiddellijk de LED van energie voorziet. De batterij heeft een brandduur van 1 uur en is standaard voorzien van een pushtest.

  • Incl. plexiplaat.
  • Incl. Pictogram A (uit/omhoog)
  • Montagewijze: Wandopbouw
  • Functie: N/N Vluchtwegverlichting/-indicatie
  • Type schakeling: Continuschakeling/noodschakeling
  • Materiaal afdekking: Kunststof transparant

N/N: Met vluchtwegaanduiding bedoelen we lampen die aangeven waar de nooduitgangen in een gebouw zijn. Deze kunt u herkennen aan de groene pictogrammen met daarop een man met een pijl naar links, rechts, boven of beneden. Deze nooduitgangsborden zorgen ervoor dat de nooduitgang of de weg ernaartoe duidelijk is aangegeven. Led vluchtwegaanduiding dient goed zichtbaar te zijn en continu te branden. Juist daarom is de keuze voor led noodverlichting een goede, want ledlampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan tl-buizen en is dus een duurzame en voordelige optie.

Zelftest met testknop houdt in dat er een testknop is gemonteerd in het armatuur. Hiermee kan handmatig worden getest of de noodverlichting correct werkt. Zodra de testknop wordt ingedrukt en he armatuur gaat branden functioneert de noodverlichting naar behoren.

Aantal