afb. led vluchtwegaanduiding wand, robuust (3)
afb. led vluchtwegaanduiding wand, robuust (3) afb. LED vluchtwegaanduiding wand, robuust afb. LED vluchtwegaanduiding wand, robuust 2

Downloads : technical modifications reserved

specificaties-led-vluchtwegaanduiding-wand-robuust-2 (pdf)

LED vluchtwegaanduiding Wandopbouw. Robuust. Continu schakeling/noodschakeling

N/N: Met vluchtwegaanduiding bedoelen we lampen die aangeven waar de nooduitgangen in een gebouw zijn. Deze kunt u herkennen aan de groene pictogrammen met daarop een man met een pijl naar links, rechts, boven of beneden. Deze nooduitgangsborden zorgen ervoor dat de nooduitgang of de weg ernaartoe duidelijk is aangegeven. Led vluchtwegaanduiding dient goed zichtbaar te zijn en continu te branden. Juist daarom is de keuze voor led noodverlichting een goede, want ledlampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan tl-buizen en is dus een duurzame en voordelige optie. 

  • Vluchtweg aanduiding: brand continu en bij spanningsuitval.
  • Ontwerp: Witte Polycarbonaat behuizing, een status LED is gemonteerd in de reflectorplaat incl testknop of Autotest.
  • Functie: Vluchtwegverlichting/-indicatie
  • Type schakeling: Continuschakeling/noodschakeling
  • Materiaal afdekking: Heldere of opalen Polycarbonaat afscherming LED Type SMD

Ook verkrijgbaar in: LED vluchtwegaanduiding plafond, robuust 

Zelftest met testknop houdt in dat er een testknop is gemonteerd in het armatuur. Hiermee kan handmatig worden getest of de noodverlichting correct werkt. Zodra de testknop wordt ingedrukt en he armatuur gaat branden functioneert de noodverlichting naar behoren.

Vluchtrouteaanduiding: markeert de vluchtweg, is permanent verlicht en is te herkennen aan de groene kleur en gebruikte pictogrammen waaruit blijkt hoe een gebouw te verlaten is.

Vluchtrouteverlichting: het bovengenoemde bordje is weliswaar verlicht, maar het is niet helder genoeg om ook de omgeving te verlichten. Deze verlichting zorgt ervoor dat bij het wegvallen van de netspanning de vluchtwegen voldoende zijn verlicht, teneinde obstakels in de vluchtweg te kunnen herkennen en een veilig gebruik van de vluchtweg mogelijk te maken

Aantal